Medicinske naušnice

Inverness je američka tvrtka koja je prva omogućila sigurno i u potpunosti higijensko bušenje ušiju. Do pojave Invernessovih inovacija uši su se bušile kod kuće uz pomoć igle i leda ili kod liječnika, „pištoljem“ za bušenje ušiju.

Inverness je ponudio jedinstven i potpuno higijenski sistem bušenja ušiju koji pruža gotovo bezbolno i potpuno nježno iskustvo.

Garancija toga su sterilne medicinske naušnice i „Safety cluch“ patent. Inovacija je u tome što je oštri vrh medicinske naušnice u potpunosti skriven zaobljenim čepićem kako bi nošenje naušnica bilo što ugodnije, a zacjeljivanje bezbolnije i brže.

complete-swirl_72dpi

Između mnoštva posebnosti, dvije su one koje samo Inverness nudi svojim korisnicima:

1. Potpuno zatvorene i sterilne medicinske naušnice

2. „Safety back“ – čepić za zaštitu od ispadanja, zbog čijeg je oblika oštri vrh medicinske naušnice u potpunosti izoliran te ne dopušta prečvrsto prijanjanje uz uho što pridonosi bržem i bezbolnijem zacjeljivanju

Invernessov instrument za bušenje ušiju je izrazito tih, što je od posebne važnosti za najmlađe, stoga odlazak na bušenje ušiju može proći bez stresa za dijete i roditelje.

Danas, nakon 40 godina rada i ulaganja u inovacije, tvrtka Inverness prisutna je u 27 zemalja i posvetila se misiji kako bi svojim klijentima diljem svijeta pružila najsigurniju i tehnološki najsuvremeniju uslugu bušenja ušiju.