Sector

“No Limits” osnovan 1973. u Milanu, globalni je satni brand koji kombinira performanse sportskog sata sa elegancijom talijanskog dizajna. Marka je dio Morellato & Sector grupe koja je jedan od lidera inovativnog dizajna nakita i satova još od davne 1930. Osobnost Sector no limits su sportski, tehnički i funkcionalni satovi namjenjeni modno osvještenom kupcu koji živi No limits životni stil (bez granica). U osamdesetima, Sektor počinje dominirati na sceni ekstremnih sportova pokretanjem svoga No Limits pro tima. Tijekom godina istraživanja i razvoja Sector je usavršio kolekciju modernih satova visokih performansi za elitne sportaše koji se bave najzahtjevnijim sportovima na svijetu. No Limits kolekcija vrhunskim sportašima nastavlja pružati preciznost i izdržljivost koju zahjevaju u modernom dizajnu koji žele.

Povijest ovog sata počinje u 80-tima i konceptom NO LIMITS, kada se SECTOR našao u najsugestivnijim i najudaljenijim dijelovima zemlje sudjelujući u velikim avanturama i ekstremnim sportovima. SECTOR je tada osnovao tim vrhunskih poznatih sportaša koji su sudjelujući u spomenutim sportovima promicali duh SECTOR satova.

Neki od najpoznatijih članova SECTOR No Limits Teama:
-Umberto Pelizzari, nadimak “Kralj dubina”, višestruki svjetski rekorder u ronjenju na dah, s postignutom dubinom od -150 m. Sprema se prijeći i granicu od 200 m.
-Viviane Franciska Wegrath, skočivši iz helikoptera s visine od 7.000 m sa snowboardom na nogama, Viviane je elegantno sletjela na vrh aktivnog vulkana Villarica, odbacila padobran i spustila se snowboardom 3.000 m niz planinu.
-Victoria Murden, prva žena koja je sama i bez ičije pomoći preveslala preko Atlanskog oceana. Za taj pothvat trebala su joj 3 mjeseca.
-Manu Bertin, flysurfer s Hawaya koji surfa sa jedrom oblika zmaja i svladava valove od 8 m. Danas SECTOR simbilizira jak, odlučan i hrabar stil života: to je sat za ljude sa pozitivnim pristupom životu i za one koji neprestalno teže da premaše svoje granice u izazovima svakodevnog života.

Nova SECTOR filozofija utjelovljuje životni stil običnog, svakodnevnog heroja, koji sa odlučnošću i na dinamičan način prihvaća izazove i traži vrijedan sat sa jakom osobnosti, koji ga može odano služiti. SECTOR sada nudi veliki izbor proizvoda koje karakteriziraju pouzdanost, preciznost i čvrstoća. Nove linije još jednom predstavljaju modele nepogrešivog talijanskog stila, što odani i zahtjevni kupci traže i cijene. Satovi sa jakom osobnošću, pogodni za svakoga tko želi živjeti svaki trenutak svog života strasno i intenzivno.

 

sector logo